انواع البيتزا

طريقة تحضير بريوش بحلة جديدة وبالصور

مرحبا بكم
موقع أم مروان لكل ما يهم المرأة العربية يقدم لكم


طريقة تحضير بريوش بحلة جديدة وبالصور
 

 مقادير وطريقة التحضير في نفس الوقت وبجميع المراحل كما توضح الصور

مقادير البريوش

100 مل زيت
حوالى نصف الكوب
250 مل حليب
كوب وم.ك

الطريقة وباقي المقادير

بنجيب صينية زجاجية بنضيف الزيت ثم الحليب



ربع كوب سكر



هنا بنضيف السكر عليهم وناخد البايركس ع نار خفيفه نقلبهم يدفوا بس مش نسخنهم


خميرة الخبز


لما الخليط عندنا صار دافىء بنضيف قطع الخميره على الخليط ونقلب حتى تذوب تماما


هنا الخليط صار جاااهز


2 بيضات وفانيليا



بنخفق البيض بالشوكه وننزل بيه ع خليط الحليب والسكر والخميره ونخفق



نصف كيلو دقيق حوالى 5 أكواب
و3م.ك لبن بودره (حليب غبرة)
ربع م.ص ملح


هنا بنضيف الخليط ع الدقيق ونقلب كويس ونزود ماء لماتحتاج وتلم معانا


وهنا نخدها ع الرخامه ونرشها دقيق ونعجنها كويس ونشيلها بطبق ونسيبها تختمرحوالى 4 ساعات


وده الشكل بعد ماختمرت ونبدأ نعجنها ونشكلها


نشكلها بهدا الشكل ونتركها تختمر تاني نصف ساعة



ندهن الوجه بيضة +فانيليا +رشة نسكافيه + شوى حليب ونحفقهم


بندهن الوجه بخليط البيض والحليب



وده سكربودره 3م.ك مع 2م .ك ماء بارد ونقلبهم ونرشهم بالملعقه ع كل واحده بريوش بعد مادنهنها بالبيض



وهنا بندهن الوجه للبريوش قبل دخوله الفرن ع طول ونكون مسخنيين طبعا مسبقا الفرن



وهذا الشكل النهائي لوصفة البريوش ، بالصحة والعافية


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

موقع ام مروان Designed by Templateism.com Copyright © 2014

صور المظاهر بواسطة linearcurves. يتم التشغيل بواسطة Blogger.